O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
o
o
Alle boxen zijn voorzien van een rolluik en een slot. Een huurder krijgt een pasje en kan van 6.00 uur tor 23.00 uur gebruik maken van een box. De afmetingen van de boxen zijn variabel,ze zijn er al vanaf 6.5 m3 en uitermate geschikt voor opslag van bijvoorbeeld huisraad,surfplanken of andere spullen die men niet het hele jaar door gebruikt en waar men thuis geen ruimte voor heeft. De boxen zijn per maand te huur en alle spullen staan droog, schoon en veilig, net als thuis.
Opslag Boxen Te Huur
Opslagruimte huren is bijzonder eenvoudig en in 4 stappen geregeld!
Stap 1.
Bezoek het complex aan de Star, waar u van onze adviseurs uitleg krijgt over de opslagruimte mogelijkheden. Dit kan u getoond worden in een rondleiding door het pand. Tijdens deze rondleiding kunnen we u de ruime keuzes van de verschillende opslagruimte tonen. Ook zullen aspecten zoals veiligheid, flexibiliteit en gemak aan bod komen.
Stap 2.
Als u een opslagruimte heeft gekozen dan kunnen we overgaan tot het tekenen van een huurcontract of een reservering plaatsen voor het huren van een opslagruimte.
Betalen van de  huur een maand vooruit en een maand borg. Bijkomende kosten voor het slot zijn 15,20 euro.
Stap 3.
Na ondertekening ontvangt u een persoonlijke toegangspas waarmee u dagelijks uw opslagruimte kunt betreden van 6.00 uur tot 23.00 uur.
Stap 4.
U kunt met uw auto het boxen gedeelte binnenrijden om uw spullen naar uw opslagruimte te brengen met de daarvoor beschikbare transportwagens.
Particulieren opgelet: Huur nu uw opslagbox en betaal geen BTW!
Opslagboxen  vanaf inhoud 6,50  m3.


Per m3 vanaf  8.50 Euro excl. BTW per maand
BOXEN
KLEINOPSLAG ENKHUIZEN
KLEINOPSLAG ENKHUIZEN
Copyright © 2007 - 2022 Kleinopslag. All Rights Reserved
De Star 4e
1601 MH  Enkhuizen
Tel:      0228-323299